Little Morocco: autentiškas šeimos restoranas Tenerifėje
Restorano įkūrėjai, marokiečių šeima, kuri nusprendė atnešti savo gimtosios šalies tradicijas į šią salą. Įkvėpti savo šeimos tradicijų ir meilės marokietiškai virtuvei, jie pradėjo kurti vietą, kurioje kiekvienas galėtų mėgautis autentiškais patiekalais.
Atmosfera ir aplinka
Vos įžengus į Little Morocco, jus pasitinka šilta ir jauki atmosfera. Restoranas dekoruotas autentiškais marokietiškais elementais: spalvingomis mozaikomis, išskirtiniais stalais, spalvingais ir gražiais indais. Šios detalės sukuria ne tik vizualinį malonumą, bet ir padeda pajusti tikrąją Maroko dvasią.
Little Morocco: autentiškas šeimos restoranas Tenerifėje siūlo išskirtinį meniu
Little Morocco siūlo platų marokietiškos virtuvės patiekalų pasirinkimą.
Kas gi ta marokietiška virtuvė ir ką mes rekomenduojame būtinai paragauti Little Morocco restorane:
- Tadžinai (Tajine). Vienas iš pagrindinių marokietiškos virtuvės patiekalų. Little Morocco siūlo įvairius tajine variantus, įskaitant vištienos, jautienos, žuvies ir daržovių. Šis patiekalas, lėtai troškinamas specialioje molio puode, pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu.
Mes ragavome vištienos ir ėriuko tadžiną, tai tikrai ėriuko buvo labiausiai įsimintinas ir labai labai rekomenduojamas.
- Kuskusai. Kitas tradicinis patiekalas, kuris yra labai populiarus Maroke. Restorane galite rinktis iš keletos variantų, patiekiamų su skirtingais mėsos ar daržovių deriniais. Mes ragavome su vištiena, tai mūsų Gretos mėgiamiausias patiekalas, kurį ji tiesiog įsimylėjo po kelionės į Maroką.
- Ragavome mes ir tradicinius užkandžius – saldžiai rūgščias morkytes, paprikos ir baklažanų užtepėlę. Pastaroji mano favoritas – tikrai paragaukite. Viską ragavome su namine šilta duonele. Iš šiltų užkandžių ragavome Briwats – bandeles su vištienos įdaru. Labai skanu!
- Desertui valgėme vietinių skanumynų ir gėrėme tradicinę mėtų arbatą. Pastaroji verta atskiro dėmesio ir tai yra tikras autentiškas ritualas. Marokietiškos mėtų arbatos tradicija prasidėjo dar XIX amžiuje, kai į šalį buvo atgabenta žalia arbata iš Kinijos. Arbata greitai tapo populiari ir susiliejo su vietinėmis tradicijomis bei ingredientais, ypač su šviežios mėtos lapeliais. Šiandien mėtų arbata yra neatsiejama marokietiškos kultūros dalis ir yra vartojama kasdien. Arbatos ceremonija Maroke yra ypatingas ritualas. Arbata dažniausiai patiekiama kartu su saldumynais ir yra svarbi dalis bet kokio susitikimo ar šventės. Būtinai paragaukite!
Vakaro pasirodymai – šou
Savaitgaliais (penktadienį ir šeštadienį) nuo 20:30 val. čia vyksta ir vakaro šou. Ir tai nieko nekainuoja! Todėl mes labai rekomenduojame ateiti su draugais nuotaikingam vakarui su išskirtinu maistu. Šokėją giriu už tai, kad labai puikiai bendrauja su vaikais ir įtraukia į pasirodymą.