„Rinkuškių“ alaus daryklos restoranas „Alaus kelias“ siūlo paskanauti ypatingų patiekalų.
Alaus restorano meniu – išskirtinis visame regione, specialiai sukurtas mūsų šefų, virtuvės virtuozų. Būtinai paskanaukite gurmaniškų patiekalų, pagamintų su natūraliai brandintu alumi: aštrios alaus sriubos, juodajame aluje virtų burokėlių salotų su ožkos sūriu, anakardžiais, lęšiais bei vynuogėmis, jautienos išpjovos didkepsnio su pipiriniu tamsiojo alaus padažu.
Erdvus, klasikinio interjero, dviejų aukštų restoranas talpina iki 200 žmonių. Restorano interjeras mena Biržų krašto istoriją: jo sienas puošia 1654 metų Biržų kunigaikštystės žemėlapio piešinys, ant drobės tapytas Biržų krašto žemėlapis. Piešinyje puikiai matyti ir Rinkuškių kaimas, tuomet priklausęs Radvilų giminei. Restorano dekoravimui panaudoti Biržų krašto geologiniai turtai – dolomitas ir klintys.
Alaus restorane rengiamos alaus krašto istorijos prezentacijos ir „Rinkuškių“ alaus degustacijos.
Nuotraukos: „Kelionės su vaikais ®“ vienos iš įkūrėjų Agnės Chšanauskaitės. Nuotraukose Agnės sūnus Motiejus ir dukra Paulė.